(Копия 1) Международная школа по правам человека для молодых активистов 20-21 / International Human Rights School for Young Activists 20-21

У цій програмі протягом 17,5 годин ми допоможемо Вам опанувати підхід заснований на правах людини у громадській активності. Це дозволить бути більш ефективними, впливовими та аргументованими, добиваючись суспільно важливих змін.  

Програма має наскрізний характер, охоплюючи учасників та учасниць чотирьох тематичних напрямків єдиної програми неформальної освіти дорослих: 1) Простір майбутнього (пошук власного призначення та справи свого життя); 2) Протидія вигоранню (теоретичний та практичний курс, що направлений на пошук та збереження внутрішнього балансу та ментального здоров’я); 3) Чернігів для людей (організація екологічного та зручного місього простору; вивчення успішного досвіду європейських країн); 4) Як не дати себе обманути (критичне мислення; вміння аналізувати та подавати інформацію; знаомство зі стандартами телебачення; медіа грамотність). Програма підсилюватиме ці напрямки.

  • Enrolled students: There are no students enrolled in this course.